[心情随笔] 写于八月的最后一天

写于八月的最后一天

You and I had made a pack
To wait untill we grow up
I sat on your bicycle
I cried in your arms
The relationship never definite
But love grows with my blood
love fills in my heart
Kiss goodbye was the moment I grieved

Reality breaks us apart
Dreams take me to your heart
Never stop missing the boy in my blood

Years after years
The tale of you and me we never forget
The same people we miss
The same place we arrive at different times

We still meet each other
I still sit beside you
Although I want kiss and hug
I can only smile to you
With another identity

-To the first man I loved

本帖最近评分记录
  • CHIU掌柜 金币 +18 中秋小红包! 2015-9-4 02:54
  • 性不二 金币 +20 活动期间,金币奖励翻倍。 2015-8-31 16:22
  • 性不二 金币 +20 感谢分享,论坛有您更精彩! 2015-8-31 16:22

引用:
原帖由 wangluonihao1 于 2015-8-31 16:10 发表
楼主英语好厉害,我只看懂了一半,
唉,英语这东西毕业过后就没在用过,想想当年大好的学习时光都浪费在英语上了,规定这东西是必修课的是脑残玩意。
跑题了啊,
楼主是否已婚啊,那个男人就这么值得怀恋吗,珍惜 ...
谢谢亲的建议啊
自己的过去当然值得怀念 但不意味着活在记忆里 我们生活在现实中YY只是暂时的
只是在特定的时间想起特别的人 哈哈
本帖最近评分记录

引用:
原帖由 Jerrold 于 2015-8-31 16:42 发表
Kisses and hugs to the young lady,

that's the way you grow up,

that's the way you wake up,

that's the words you know named "love"

that's the words you aware "miss and missing"

treasure ...

演帝大叔
your words are so amazing
i can get why the girls are so into you

引用:
原帖由 Jerrold 于 2015-8-31 16:55 发表

In the end of Aug,

it's a nice day to be an art buff
文艺的大叔
autumn is coming I wonder whom will be at your side to see the red leaves and with what identity

引用:
原帖由 鬼子不进村 于 2015-8-31 19:59 发表
这还有跑来写初恋的了,话说你还能和你的初恋在多年以后这样从容淡定的见面,是个什么滋味啊。这方面我佩服你,曾经彼此爱过的人见面后真的好尴尬,是该问问她的近况,还是该问问她现在幸福么。大概10的时候开车去中 ...
关于此我已写过
我们在彼此身边 以另一种身份

引用:
原帖由 鬼子不进村 于 2015-9-1 10:26 发表
文艺的大叔
autumn is coming I wonder whom will be at your side to see the red leaves and with what identity
楼主这么有情调的一句,居然被不懂浪漫的猫姐这样回答了,还有文艺的大叔根本就 ... [/quote]
亲 你没看他的拷问 也没看他的帖子
看完了你就不会这样说了
他是奥斯卡影帝+文艺+超级会讨女生欢心+超级会伤女生心+N
本帖最近评分记录
  • 苏菲猫 金币 +2 总结正确! 2015-9-1 11:47

引用:
原帖由 花千骨主 于 2015-8-31 22:39 发表
我在这里作一个沉痛和深刻检讨:我平生第一次和人用英语对话,对方竟然是一个日本人,我不知道英语学到哪去了,但我深刻的自我反省,是我的政治觉悟太低了,我居然把英文的处男代表作给了一个日本人。幸好,我的英文 ...
鹤大 人总有第一次 是吧
哇咔咔

引用:
原帖由 Jerrold 于 2015-9-1 10:52 发表

亲 你没看他的拷问 也没看他的帖子
看完了你就不会这样说了
他是奥斯卡影帝+文艺+超级会讨女生欢心+超级会 ...
哪有啊,肥仔是良善人家,當然要回也可以回的很文藝,

古代的時候,會說牽著愛人的 ... [/quote]
in the ancient sayings, the number of wives the men have is according to the number of houses he have
我们同学说 一地一夫一妻
哎 也是醉了

引用:
原帖由 苏菲猫 于 2015-9-1 11:44 发表

楼主这么有情调的一句,居然被不懂浪漫的猫姐这样回答了,还有文艺的大叔根本就 ...
:cry :cry :cry :cry

猫姐,猫姐错了,猫姐也是个希望能浪漫的一点的人,不过我早就 ... [/quote]
是啊 浪漫都是YY出来的飘渺
因为不在眼前 所以美好
本帖最近评分记录
  • 性不二 金币 +4 双倍。 2015-9-1 14:33

引用:
原帖由 Jerrold 于 2015-9-1 13:03 发表

楼主这么有情调的一句,居然被不懂浪漫的猫姐这样回答了,还有文艺的大叔根本就 ...
兄弟,老肥仔的认知不太一样唷,

年轻时的浪漫,是牵著情人的手不放开,

等有一点年纪了,浪漫是每天 ... [/quote]
够浪漫 但素话说男人不管多大都喜欢年轻漂亮的 真的一个人走了 能够看着另一个人的照片追思的男人 我是没见过几个 哎~~
本帖最近评分记录
  • 性不二 金币 +4 双倍。 2015-9-1 14:35